Op 27-05-2020 vindt er online een centrale kick-off plaats voor alle scholen. Tijdens deze digitale bijeenkomst lichten we de opdracht toe, hebben we voorbeelden ter inspiratie en is ruimte voor vragen.

Graag hadden wij deze kick-off fysiek in het provinciehuis in ’s-Hertogenbosch  gegeven, maar dit is onder de huidige omstandigheden helaas niet mogelijk. Vandaar dat de kick-off digitaal wordt. Hierover ontvangt u binnenkort een mail met de details. Voor nu is het belangrijk dat u zelf aangeeft wie het voortouw willen nemen op het gebied van verduurzaming en bewustwording op uw school en bij de digitale kick-off aanwezig willen zijn; docenten, leerlingen zelf, de leerlingenraad en/of de conciërges. Het gaat er in de Challenge uiteindelijk om dat de leerlingen bezig zijn met verduurzaming en bewustwording ervan.

De deelnemers voor de kick-off kunnen zich tot 20-05-2020 aanmelden via de mail: team@verduursamenchallenge.nl Hierin geeft u aan welke mensen van uw school deelnemen en de contactgegevens van deze personen (naam en mailadres) zodat wij contact kunnen opnemen met de deelnemers over de digitale kick-off.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *