Het eindevent van de Challenge VerduurSamen 2019 heeft plaatsgevonden op 7 november op het Energiefestival in het Evoluon te Eindhoven. Het was een bijzondere dag waarop de drie beste scholen van de Challenge hun ideeën mochten pitchen. Daarnaast konden de leerlingen zelf ook verschillende workshops bijwonen die allemaal te maken hadden met verduurzaming. Op het Energiefestival was daarnaast een bijzonder generatiegesprek tussen oud-politicus Jan Terlouw, Marjan Minnesma van Urgenda, Lars Westra van Visie Van Kinderen en onze eigen initiatiefnemer Sep Wittenbols van VerduurSamen. 

Als kers op de taart mochten de drie scholen op het podium komen waarbij ze hun plan mochten presenteren en de winnaar bekend werd gemaakt. Deze prijs werd uitgereikt door gedeputeerde van Energie Anne-Marie Spierings en Anne-Marie Rakhorst van Brabant Geeft Energie. De gedeputeerde nodigde daarbij de leerlingen die aanwezig waren van de scholen uit voor een rondleiding op het provinciehuis in Den Bosch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *